Just the way you are

Första skoldagen efter sportlovet idag.. Kunde verkligen inte somna igår, var hur pigg som helst. Så när jag vaknade i morse så var jag supertrött. Skoldagen slutade tjugo över tre och då hade jag hunnit med att gäspa ganska mycket, haha! Jag har även hunnit med att träna och slappa idag. Nu så blir det Top Model och sen blir det plugg. Kram


ps. Glöm inte att anmäla er till veckans blogg!



någon gammal och konstig bild, haha


VECKANS BLOGG


Dag2. En bild på dig i utlandet

Rhodos 2008


Söndag idag och även sista dagen på sportlovet. Idag har jag varit med bästa Lelle! Vi har blandannat spelat in video, tagit foto, kollat på datorn och skrattat, haha! :) Nu så ska jag kolla på tv! Puss&Kram


jag och bästa lelle! ♥


Dag1. En bild på dig på när du var liten

på denna bilden var jag nog omkring 5 år tror jag. :)


Bilder 15 dagar

Ibland här på bloggen så har jag inget att skriva om, så jag tänkte ha en sån här egengjord ''bild-lista'' eller vad det heter. Ni förstår nog! :) (vissa dagar kommer det bli en massa konstiga bilder, haha) Blir det bra tror ni? :)

Dag1. En bild på dig på när du var liten
Dag2. En bild på dig i utlandet
Dag3. En bild på ditt rum
Dag4. En bild på dig och en kompis
Dag5. En bild som väcker många minnen
Dag6. En bild från förra sommaren
Dag7. En bild på något du tycker om
Dag8. Den senaste bilden du tog
Dag9. En bild som är tagen för ca 5 år sen
Dag10. En bild på dig och en klasskompis
Dag11. En bild på något du är rädd för
Dag12. En konstig bild
Dag13. Den bilden som du tog först på detta året
Dag14. En bild på något som du är rädd för
Dag15. En bild som du gör något du tycker om


SATURDAY

Idag är det (redan) lördag och sportlovet har gått alldedes för fort. Om två dagar är det skola igen och man måste börja tänka på en massa läxor och prov igen. Verkligen jätteroligt! ;) 
Just precis har jag ätit lunch och snart så blir det att plugga lite inför matte och no-provet. Blir kanske ett inlägg till idag, vi får se. P U S S !   ps. Vad ska ni göra ikväll? :)


bild sen somras - London Eye. Ett stort pariserhjul med superfinutsikt över hela London

 




Fredag

Idag har jag och Linnea varit i stan och handlat lite. Det enda jag fick med mig hem iförsig var ett nytt batteri till min mobil. Hoppas min mobil inte ska krångla och låsa sig längre nu... Nu har jag precis ätit god mat och senare så blir det att kolla på handboll. Ha en bra fredagskväll alla! ♥

 


RUBRIK

Hej! Kom hem från träningen för lite mer än en timme sedan. Direkt efter träningen kom jag hem och åt. Samtidigt som jag åt så spelade jag kort med pappa. Sedan duschen och nu sitter jag här och gör inget speciellt. Är supertrött eftersom jag gick upp redan vid klockan nio idag. Ja, vi får väl se hur länge jag orkar hålla mig vaken. Imorgon så blir det nog att vara med Linnea och sen kolla på handboll på kvällen. Ha det bra!


NY HEADER

Hej! Idag är det redan torsdag och halva sportlovet har redan gått... Kom hem nästan nyss. Har varit och ätit lövbiff i Korsholmen, mycket gott! Och innan det så var jag och tränade. Snart så blir det lite pluggande. Inte så roligt att plugga på ett lov, men vi har 2 stora prov nästa vecka så jag måste. Vad tycker ni om den nya header förresten? Jag tycker den är bättre än den förra. Nu så blir det plugg, ¡Ciao!





BIG BEN


18:29

Hej! Mitt alarm ringde klockan sju imorse. Gissa om jag var trött? Men jag fick tvinga mig upp, haha! Åt frukost, bytte om och sen så var det träning. Det gick super! Sen åt vi och sen tränade vi en liten stund till. Efter träningspassen så har jag bara tagit det lugnt och det fortsätter jag och göra resten av kvällen. Är fortfarande grymt trött.
Ikväll så är det ju friidrott på tv - XL-galan, och det ska jag ju såklart kolla på! Vad ska du kolla på ikväll?


haha, jag blir alltid lika glad när jag ser denna bilden. jag och mamma låg i gräset i Kalmar för något år sedan. ingen var i närheten och helt plötsligt så dyker Findus och Pettson upp. först blev jag skiträdd och förvånad, haha! men de var där för att de skulle spela en teater en liten bit bort.


Sportlov!

Vanligtvis skulle det ju vara skola idag, men det är ju sportlov. Gud så skönt detta ska bli! Idag vaknade jag vid tio ungefär och idag har jag bara tagit det lugnt. Mycket skönt. Men klockan sex så stod det träning på schemat och jag åkte ner till Strandängen med mamma och några andra. Vi körde i ungefär en timme med intervaller och styrka. Nu så blir det glass och Top Model! Ha det bra!

oredigerad bild sen igår


Solen skiner

Hej! Har ni sovit gott? Själv har jag inte gjort det. Har legat på något konstigt sätt, så jag vaknade av att min nacke gjorde oerhört ont. Men när jag kom ner till tv:n och la mig i soffan så kom mamma med en varm riskudde och la på min nacke och det kändes genast bättre. Min frukost idag var värsta hotellfrukosten. 1 skål med fil och flingor med tillbehör, 2 kokta ägg, 1 rostad macka och ett glas o'boy, mums! Solen har även tittat fram idag och det ser ut att bli en fin dag. Dock är det fortfarande kallt ute, ca. 6 minusgrader... 
Ni får ha en bra dag! ♥ 

bild från vårt fönster i december

LÖRDAG

Hej! Har egentligen inget att skriva om, men kände ändå för att skriva. Idag har jag bara tagit det såå lugnt. Har legat i soffan hela dagen och kollat på datorn och tv:n. Väldigt skönt! Just nu kollar jag lite på Melodifestivalen samtidigt som jag försöker ändra en sak i designen här på bloggen. Jaja, det finns inget mer och skriva. Go'natt!


är det bara jag som längtar efter solen och värmen...?



ENSAM HEMMA

Innan så kollade jag ju på ''Ensam Hemma 2'' Den var väldigt rolig, fast att jag sett den många gånger innan. Fast ibland kan det bli liite överdrivet, men jag tycker ändå att den är bra! Just nu så håller på redigera lite bilder och så ''surfar'' jag runt på nätet på lite olika sidor. Det var bara det jag ville säga. pusspuss!


RUBRIK

Klockan är redan tre, vad fort dagen har gått! Klockan ringde åtta i morse, låg kvar en liten stund, men sedan fick jag tvinga mig upp. Jag bytte om, åt frukost och sen åkte jag och mamma och tränade. Träningen gick bra. Vi körde mycket styrka, men även hoppövningar och så sprang vi såklart. Efter två timmars jobbig träning så körde vi hem till mormor och morfar och fikade på lite frallor. Och så stannade vi kvar där en stund och pratade och så. Efter körde vi till Maxi och handlade och sen hem. Nu har jag nästan precis duschat också och satt på mig myskläder. Detta kommer bli en riktigt mysdag! Snart så ska jag stänga av datorn för att istället kolla på ''Ensam Hemma''. Ha en bra lördag. CIAO


Fick bli en Google-bild på Ensam Hemma-killen och de två tjuvarna i bakgrunden


Bilder

Här kommer några bilder som jag tagit. Vissa lite finare, vissa lite mindre. Tog bara ''liggande' bilder :)






1. När jag var och tog ett kvällsdopp i somras så var det en jättefin solnedgång!
2. Bilden togs nog i våras, när jag var ute på fotorunda
3. Helsingsborgs strand i somras.
4. Min första ''vattenbild''
5. Mitt allra första foto tagen av min systemkamera (Canon EOS 1000D)
6. När jag och Linnea var ute på en liten fotorunda så fanns det inget att fota, så jag fota lite coola ljusen. Tyckte det blev ganska coolt ändå.
7. 2 ljus
8. Bild sen somras


Vilken tyckte ni var finast? :)


FREDAGSMYS!

Fredag idag, såå skönt! Och inte nog med det, nu har vi även sportlov! Vi slutade redan tjugo i ett idag i skolan. Idag har jag bara tagit det lugnt. Har varit grymt trött, som vanligt... :) Inget intressant inlägg precis, men kände ändå för att skriva. Nu så ska jag ta och redigera lite bilder. Ha en bra fredagskväll! 




Ett snabbinlägg

Dagen idag har varit helt okej. Först skola, sen hem, data,  packa, träning, hem till mamma, duscha, äta,tv och nu datan. :) På träningen hade vi bara stafetter óch styrka, jobbigt! och det är ju inte ett dugg bra på tv, sjukt tråkigt. men ska snart stänga av datan, jag tror att mamma vill ha internet! Men kände bara för att skriva här. POSS





TISDAG

Hejhallå! Skoldagen idag var ganska speciell och ganska chill. Först kollade på en film i tre timmar! Den var inte alls bra (tyckte inte jag iaf) och stolarna i biblioteket var hur obekväma som helst. Och man höll på att somna! Cornelia somnade faktiskt, när hon låg på bordet, haha! Sen efter filmen så åt vi och sen hade vi svenska. Efter svenskan så var det elevens val och då bowlade vi. Så jag och Amanda cyklade ner till bowlinghallen där alla andra som har idrott på elevens val också var. Hehe, jag är ju inte jättebra på bowling, så det gick väl sådär. Men fick ändå 250 poäng, fast det var sammarlagt på alla fyra serier... Jag kom iaf 2:a! (behöver ju inte nämna att det bara var jag och Amanda på vår bana, så jag kom jag även sist) :) Nu har jag precis gjort klart matteläxan och nu så ska jag stänga datorn och kolla på tv istället. ciao!



imorgon åker Celine till Thailand och kommer vara där i en månad. erkänn fuskigt?! kommer sakna henne hur mycket som helst! om jag bara hade kunnat krympa lite och följa med i resväskan... hihi >.<


RSS 2.0